top of page

Vivers Borda

Més de 30 anys dedicats a la cura de plantes, arbres i arbusts ornamentals de gran calibre i qualitat.

14_DavidBorda-OrnamentalViver_261_BR.jpg

El David Borda com a gerent i la Mercè Perera al capdavant del departament d’administració, ja fa més de 30 anys que regenten el negoci familiar, Vivers Borda.

Ells dos i un gran equip d'operaris
 especialitzats en el sector, tenen cura de les més de 20 hectàrees de plantes, arbres i arbusts del viver, ubicat en diferents finques del municipi de Castellserà (Lleida - Catalunya) en una zona protegida ZP.

La zona on està ubicat el viver compta amb uns contrastos tèrmics que afavoreixen la posterior adaptació de totes les nostres plantes, arbusts i arbres en diferents climes i terrenys complicats.

Tants anys dedicats al sector, juntament amb les inquietuds, exigències professionals i la passió del David i la Mercè, fan que el producte final segueixi els exigents estàndards europeus de qualitat.

"Un tracte personal exquisit i proper"

14_DavidBorda-OrnamentalViver_262_BR.jpg

Clients Vivers Borda

14_DavidBorda-OrnamentalViver_264_BR.jpg

A qui van dirigits els nostres
productes i serveis?

  • Majoristes de planta, arbust i arbre ornamental.

  • Altres viveristes nacionals i internacionals.

  • Ajuntaments i administracions públiques.

  • Professionals de la jardineria.

  • Paisatgistes i decoradors.

  • Arquitectes i constructores.

  • També disposem de servei de venda a particulars.

Assessorament professional 100% personalitzat.

Necessites arbres, arbusts i plantes ornamentals de qualitat o busques una varietat concreta per al teu projecte professional? T’agradaria trobar un tipus d’arbre, arbust o planta resistent i de qualitat?

PRESÈNCIA LOCAL I INTERNACIONAL

Vivers Borda treballa amb clients d’arreu del món ubicats en diferents països d’Europa, Àsia i Àfrica com Armènia, Alemanya, França, Polònia, Xina, Kazakhstan, Emirats Àrabs, Turquia, Marroc, Algèria, Egipte…
 

Vivers Borda aposta per la innovació constant i per les sinergies entre cultures i formes de treball diferents. Per això el David, gerent i propietari de l’empresa viatja arreu del món per assistir a fires i esdeveniments professionals importants del sector.

VISITES EDUCATIVES I PROFESSIONALS

Ens visiten professionals de tot el món, però també escoles i alumnes de totes les edats, alumnes d'FP de jardineria i paisatgisme i d’escoles agràries, entre altres. Les visites de caire més educatiu o professional són ideals per conèixer les nostres instal·lacions i la nostra metodologia de treball.

T'agradaria visitar-nos?

bottom of page